Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Zafigec Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sistem de profile tamplarie Effectline
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Effectline este primul sistem de profile Veka conceput special pentru conditiile climatice din zona est-europeana. Avand o constructie similara celorlalte sisteme cu 5 camere interioare de izolare si o adancime a profilului de 70mm, sistemul Effectline este destinat solutiilor constructive de baza, precum reabilitarea termica a locuintelor din marile orase sau a caselor din zona rurala.

Sistemul Effectline este proiectat sa reziste conditiilor meteorologice predominante si in tara noastra, inclusiv la variatiile de temperatura sau la influenta vantului, aducand in acelasi timp un coeficient de izolare termica de pana la Uw=1,0 W/m ēK. Toate acestea in conditiile unui pret de achizitie optim pentru conditiile economice romanesti.

Sistemul respecta normele europene de calitate: peretii exteriori ai profilului au grosimea de 3mm specifica clasei A (clasa superioara de calitate pentru profilele din PVC), si, datorita designului sau elegat rotunjit, permite o compatibilitate tehnica cu toate celelalte sisteme VEKA cu 5 camere interioare de izolare.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura